Search
Close this search box.

Αλ Πατσίνο: “Σπάει” τη σιωπή του και για πρώτη φορά μιλάει για το παιδί που περιμένει η 29χρονη σύντροφός του

Σαν κεραυνός εν αιθρία “έπεσε” η είδηση πως ο Αλ Πατσίνο θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά στα 83 του χρόνια. Από τη στιγμή εκείνη, ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι δημοσιευμάτων, που υποστήριζαν πως ο Χολιγουντιανός σταρ αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού που περιμένει η 29χρονη σύντροφός του.

Τώρα, ο Αλ Πατσίνο “σπάει” τη σιωπή του και για πρώτη φορά και δηλώνει πολύ “ενθουσιασμένος” που θα γίνει ξανά πατέρας. Και διαψεύδει τα δημοσιεύματα πως ζήτησε ακόμα και τεστ DNA για να επιβεβαιώσει ότι αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού που θα φέρει στην κόσμο η σύντροφός του, Νουρ.

Συγκεκριμένα ένας φωτογράφος συνάντησε τον ηθοποιό ενώ έκανε βόλτα στο Λος Άντζελες και τον ρώτησε αν είναι ενθουσιασμένος που περιμένει το τέταρτο παιδί του. “Ναι, είναι πολύ ξεχωριστό”, απάντησε ο Αλ Πατσίνο με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Και πρόσθεσε: “Πάντα ήταν. Έχω πολλά παιδιά. Αλλά αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό που έρχεται αυτή τη στιγμή”.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η DailyMail.com, ο 83χρονος ηθοποιός είπε ότι δεν είναι ακόμα σίγουρος για το φύλο του μωρού το οποίο περιμένει η σύντροφός του.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα