Search
Close this search box.

Αλ Πατσίνο: Ποια είναι η νέα 28χρονη σύντροφος του 81χρονου ηθοποιού

Στην περιπτωσή τους μάλλον η… 53 ετών διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να «αποτελεί πρόβλημα». Ποια είναι όμως η νέα, 28χρονη σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο;

Σύμφωνα με άρθρο του «Page Six» ο διάσημος ηθοποιός έχει νέα σχέση με μια όμορφη γυναίκα που είναι… 53 χρόνια μικροτερή του! Η αρχή για τις ερωτικές αποκαλύψεις του πρωταγωνιστή του θρυλικού «Νονού» έγινε μια μια φωτογραφία σε μια ανάρτηση του Jason Momoa στο Instagram όπου ο ηθοποιός ποζάρει με μια μεγάλη παρέα, και βλέπουμε τον Αλ Πατσίνο και δίπλα του μια όμορφη γυναίκα με μακριά, μαύρα μαλλιά.

Η ανάρτηση:

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι πρόκειται για την Noor Alfallah, η οποία μάλιστα προέρχεται από πλούσια οικογένεια με καταγωγή από τις ΗΠΑ και το Κουβέιτ και επίσης είναι γνωστή για τιην προτίμησή της στους (πολύ) μεγαλύτερους άνδρες αφού στο στο παρελθόν η ίδια έχει συνδεθεί ερωτικά με τον 78χρονο Mick Jagger και τον 61χρονο δισεκατομμυριούχο επενδυτή και φιλάνθρωπο Nicolas Berggruen ενώ ο φακός την έχει συλλάβει επίσης σε μια έξοδο με τον 91χρονο Clint Eastwood, για τον οποίο όμως η ίδια επέμενε ότι είναι οικογενειακός φίλος.

Μια ανώνυμη πηγή του «Page Six» αποκαλύπτει: «Άρχισαν να βλέπονται στη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη βγαίνει κυρίως με πολύ μεγαλύτερους, πλούσιους άντρες. Είναι εδώ και κάποιο καιρό μαζί και τα πηγαίνουν καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρόλο που εκείνος είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της. Η Alfallah συναναστρέφεται με το τζετ σετ και προέρχεται από οικογένεια με χρήματα».

Πρόκειται για την πρώτη σύντροφο του Πατσίνο μετά το χωρισμό του, το 2020, από την Ισραηλινή ηθοποιό Meital Dohan, η οποία, σήμερα είναι 42 ετών. Η Dohan είχε πει σε συνέντευξή της ότι για εκείνη, η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας ήταν πρόβλημα: «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο μεγάλο άντρα, ακόμα και αν μιλάμε για τον Al Pacino. Πρόσφατα τσακωθήκαμε και τον άφησα, φυσικά όμως τον αγαπώ και τον εκτιμώ και χαίρομαι που ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκε και που αποτελώ κομμάτι της κληρονομιάς του».

Εκτός από τη σχέση του Πατσίνο με τη νεαρή, η ανάρτηση με την φωτογραφία από το εστιατόριο αποκάλυψε και κάτι ακόμα…. που έγινε viral, τη θήκη του κινητού του ηθοποιού! Γιατί έγινε viral; Γιατί είναι μια μάλλον παιδική θήκη με τον Shrek!

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα