Search
Close this search box.

Κι άλλη παίκτρια ριάλιτι συνελήφθη με 7,8 κιλά κοκαΐνη

Με σχεδόν οκτώ κιλά κοκαΐνη στην κατοχή της ίδιας και του συντρόφου της συνελήφθη το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Power of Love» (2019).

Η Έλενα (Λένια) Πολυχρονοπούλου και  ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης, πρώην ποδοσφαιριστής με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου βρέθηκαν να έχουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς.  Σύμφωνα με την αστυνομία, η Δίωξη Ναρκωτικών έφτασε στη σύλληψη του ζευγαριού μετά από αξιοποίηση πληροφορίων που είχαν περιέλθει στην αστυνομία.

Η σύλληψη της Έλενας Πολυχρονοπούλου προκαλεί νέο σοκ στον κόσμο της show business, αφού έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του μοντέλου από το GNTM Αφροδίτης Μπάρμπα, στην κατοχή της οποίας είχαν βρεθεί 35 φιξάκια κοκαϊνης.

Ο σύντροφός της παίρνει επάνω του όλες τις ευθύνες

Επάνω του πήρε ουσιαστικά όλη την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης ο Δημήτρης Ρεγγινίδης, σύντροφος του μοντέλου Ελένης Πολυχρονοπούλου, που συνελήφθη επίσης για την υπόθεση.

Μέσω του συνηγόρου του, ο Δ. Ρεγγινίδης υποστηρίζει ότι ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε. Ισχυρίζεται επίσης, αποσείοντας πλήρως τις ευθύνες από τη σύντροφό του και συγκατηγορούμενη, ότι δεν είχε ιδέα ούτε εμπλοκή για το περιστατικό.

Η δήλωση του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα